Brödbakning och brödrecept

Bröd i Gjutjärnsgryta

Bröd i Gjutjärnsgryta

Det här brödet är både riktigt gott och riktigt enkelt och kräver inte mer än 4 ingredienser. Det gräddas i en gjutjärnsgryta vilket gör att brödet får ett härligt segt inre och en hård skorpa. Valnötterna kan du byta ut mot annan valfri smaksättning, t.ex. pinjenötter, rivna morötter, kryddor eller pumpafrön.

Grahamsbröd

Grahamsbröd

Ett gott bröd med textur, bakat på vetemjöl special och grahamsmjöl.

Hamburgerbröd

Hamburgerbröd

Ett gott och smakrikt hamburgerbröd med två sorters mjöl.

Manitobabröd

Manitobabröd

Ett ljust bröd med lite tuggmotstånd, bakat på manitoba cream och grahamsmjöl. Knaprig yta och lite segt inuti.

Film: Baka bröd

Film: Baka bröd

En film hur du enkelt lyckas med ditt bröd.

Bröd i långpanna

Bröd i långpanna

Enkelt bröd gräddat i ugnsplåt, gjort på fördeg med rågmjöl och en havreskållning.